Bostadsrättsföreningar

För bostadsrättsföreningar är belysning av gemensamma och allmänna utrymmen som källare, trappor, gångbro, parkeringsplatser och garage en väsentlig kostnad för föreningen. Genom att ersätta gamla installationer med högkvalitativa, högeffektiva ljuskällor kommer föreningen att sänka elräkningarna men också minska underhållskostnaderna dramatiskt.

Med dagens LED-baserade ljusteknik finns det miljömässig men också ekonomisk uppmuntran att ersätta gamla ljuskällor idag även om det finns livstid kvar på gamla installationer. För att eliminera alla kostnader i förväg har ZeroWatt utvecklat en finansiell tjänst där bostadsrättsföreningen får lägre kostnader för belysning från första dagen. Finansieringsmodellen heter ZeroLaaS som också inkluderar installation utan extra kostnad.

Hög visuell komfort och installationsflexibilitet

Våra ljusinstallationer är flimmerfria vilket bidrar till hög komfort och minskar risken för fysiska och psykiska störningar. Armaturer har också ett stort urval av olika linser att välja mellan för att anpassa dessa till olika belysningsbehov.

Energieffektivitet

Ljusenergieffektiviteten på våra belysningsinstallationer är en garanti för låga energikostnader och bidrar samtidigt till ett betydligt mindre miljöavtryck när det gäller lägre koldioxidutsläpp.

Kompletta lösningar, också för konvertering av gamla lampor

Vi erbjuder kompletta LED-lösningar för utomhusbelysning i industriområden: LED-belysningsarmaturer och strålkastare som kan installeras på stolpe eller vägg. Vi kan utveckla ad hoc-lösningar för konvertering av gamla industriella belysningslampor som redan är installerade i LED.

Konsultation och kunskap

ZeroWatt har kunskapen och färdigheterna för att stödja sina kunder i valet av de mest lämpliga produkterna och designen, i enlighet med standarder och specifika tekniska föreskrifter för industriell belysning.

Våra ljusinstallationer är flimmerfria vilket bidrar till hög komfort och minskar risken för fysiska och psykiska störningar. Armaturer har också ett stort urval av olika linser att välja mellan för att anpassa sig till eventuella belysningsbehov.

KONTAKTA OSS
FÖR MER INFORMATION

Kontakta våra belysningsexperter så hjälper vi dig att designa en lösning som passar ditt utrymme. Se även våra olika kundutlåtanden.