Tunnelbelysning

ZeroWatt erbjuder sina kunder en serie produkter som är särskilt utformade för gatubelysning av väg- och motorvägstunnlar/vägtunnlar och tunnel undergångar.

Vi har utvecklat en rad washers och LED belysningsarmaturer för att uppfylla de viktigaste kraven på tunnelbelysning säkerställa visuell komfort och ljusfördelning, energieffektivitet och enkelt underhåll.

Produkt Tillförlitlighet

Våra LED-washers utsätts för en strikt cykel av tester och certifieringar som intygar att deras höga motståndskraft mot korrosion, mekanisk stress och garanterar produktens och LED-källornas långa livslängd.

Säkerhet och visuell komfort

Tack vare den optiska teknik som används erbjuder våra tunnel- och gångtunnelbelysningsprodukter maximal visuell komfort, undviker bländning och garanterar säkerheten för förare och passagerare.

Kundsupport

ZeroWatt har kunnande och kompetens för att stödja sina kunder i valet av produkter och i utformningen av väg-och motorvägar, tunnlar och gångtunnlar belysning, i enlighet med branschstandarder och förordningar.

KONTAKTA OSS
FÖR MER INFORMATION

Kontakta våra belysningsexperter så hjälper vi dig att designa en lösning som passar ditt utrymme. Se även våra olika kundutlåtanden.