Gatu-och parkeringsbelysning

ZeroWatt som exklusiv agent marknadsför och säljer armaturer från det bästa italienska LED-belysningsföretaget GMR ENLIGHTS. GMR ENLIGHTS erbjuder ett brett utbud av LED-armaturer med en unik och omisskännlig design, perfekt både för funktionella applikationer såsom motorvägar och gator samt för mer prestigefyllda sammanhang, som alléer och stads- eller bostadsgator.

Den höga tekniska nivån för de optiska lösningarna som används i våra gatubelysningsarmaturer möjliggör maximal prestanda för gatubelysning när det gäller energibesparing och visuell komfort. Den höga kvaliteten på den mekanik som används gör varje underhållsarbete snabbt och enkelt.

Optisk teknik

GMR ENLIGHTS LED gatubelysningsarmaturer finns i tre olika optiska tekniker:

GLASAD
Brytningsoptiska system som består av en-chips lysdioder, PMMA linser under garanti i 30 år mot UV och gulfärgning på grund av åldrande, aluminiumreflektor med renhet nivå på 99,7% och extra-klart härdat glas.

GLASFRITT
Brytningsfritt optiskt system sammansatt av lysdioder med enkelkrets, PMMA IP66- och IK09-objektiv med hög slagtålighet och under garanti i 30 år mot UV och gulfärgning på grund av åldrande (utan glas).

REFLEXA
Det reflekterande optiska systemet som består av en-chips-lysdioder, extra ren aluminiumreflektor med silver PDV-behandling och extra klart härdat glas.

Valet av den bästa optiska tekniken beror på vilket projekt, vilken applikation och produkt som valts.

Optisk flexibilitet

Tack vare utbud av optiktyper kan gatlyktasarmaturerna GMR ENLIGHTS anpassas till så gått som samtliga installationskrav. För att maximera prestanda sprids ljus endast där det gör nytta.

Enkelt och säkert underhåll

GMR ENLIGHTS armaturer för gatubelysning garanterar enkelt underhåll och byte av interna komponenter.

Kvalitet på ytbehandlingar och mekanisk styrka

Våra belysningsarmaturer har hög korrosionsbeständighet i enlighet med ISO 9227 (8000h i saltspray) och har klarat det strikta Vibrationstestet i enlighet med IEC 60068-2-6.

Visuell komfort

De optiska systemen i våra belysningsarmaturer är utformade och utvecklade för att säkerställa hög visuell komfort och minimera den punkteffekt som är typisk för LED-källor.

Long Life of LED Sources and Product

GMR ENLIGHTS-armaturer har erhållit europeisk ENEC-certifiering vid en omgivningstemperatur av Ta -40 ° och upp till + 55 ° C, detta är ett bevis på den omsorg vi använt för värmeavledning, vilket är grundläggande för att säkerställa ljuskällor och produkten.

Alla GMR ENLIGHTS-produkter använder LED-källor som kan garantera armaturens maximala livslängd, med ett typiskt ljusbortfall på L90B10 100 000 h (LM80 – TM21-protokoll).

KONTAKTA OSS
FÖR MER INFORMATION

Kontakta våra belysningsexperter så hjälper vi dig att designa en lösning som passar ditt utrymme. Se även våra olika kundutlåtanden.